YOUth TALKs – Meet the Ambassadors

Cum ar fi dacă ai contribui la promovarea Ploieștiului, la nivel național și poate chiar internațional? Acest lucru va fi posibil pentru că le-am pregătit ploieștenilor numeroase proiecte și evenimente. Vom putea concretiza dezideratul doar dacă avem implicarea ta și a oamenilor asemeni ție, care pot face lucrurile să se miște.

Ești un pol de influență pentru cercul tău de prieteni? De ce să nu îți dezvolți această abilitate și la nivel extins? Vei avea un rol important în promovarea evenimentelor relevante pentru tine și cei din jurul tău. Lista este deschisă pentru propuneri de Ambassadori ai programului.

Conceptul YOUth TALKsMeet the Ambassadors presupune realizarea unor conferințe, pe parcursul anului 2024, în care persoane din județul Prahova cu o experiență remarcabilă într-un anumit domeniu de interes pentru tineri, denumite „Ambasadori ai programului”, indiferent de vârsta pe care o au, se vor întâlni cu tinerii din comunitate și vor discuta despre oportunități, și nu numai, încurajând dialogul, schimbul de idei și bune practici, diminuând discrepanțele dintre generații. 

MEET THE AMBASSADORS

Edwin Petrea

campion mondial la 5 sporturi de contact
Despre:

Vă invităm să faceți cunoștință cu Edwin Petrea, unul dintre noii ambasadori ai programului Ploiești #LetsPLAY – Capitala Tineretului din România 2024!

🙋🏻‍♂️ Edwin Petrea este campion mondial de kempo și vicecampion mondial în cușcă, la Abu Dhabi (Emiratele Arabe Unite) și Caldas de Rainha (Portugalia), de 2 ori campion național la lupte libere și campion la Hand To Hand, campion mondial și european de kickboxing, campion la MMA, jiu-jitsu brazilian și box și face parte din Lotul de Juniori al României.

🥊 Edwin a începutul boxul în 2021, alături de tatăl său, și până acum are două medalii de aur la campionatul național și două la Cupa României. 🏆

🥊 Sportivul are un program bine stabilit în ceea ce privește concursurile la care participă. Nu ratează niciunul: de la box, la Mondialul de kempo de la Abu Dhabi și la Gimnaziada de box la Rio de Janeiro.

🥊 De asemenea, Edwin a povestit cum a ajuns să se pregătească cu Dorel Simion la lot: „Am participat la un turneu internațional la care nu trebuia să merg, am avut ruptură de menisc. În ianuarie m-am ridicat din pat și în februarie am început primul turneu de box. Am mers la lotul de tineret să fac sparring-uri și l-am întrebat pe maestrul Simion dacă nu poate să mă înscrie și pe mine la Dracula Open și de atunci mă pregătesc cu sportivii de la tineret”. Acesta a obținut medalia de aur cu 26 de țări și a întrecut campionul european în semifinală. 🏅

Loredana Marin

Fondator LACE Magazine

Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=61552252812610

Despre:

Vă invităm să faceți cunoștință cu Loredana Marin, unul dintre noii ambasadori ai programului Ploiești #LetsPLAY – Capitala Tineretului din România 2024! ✅

🙋🏻‍♀️ ,,Sunt Loredana Marin, jurnalist și specialist în științe juridice, conform licențelor celor 2 facultăți făcute. În realitate, lucrez în publicitate de 15 ani și de 10 ani am propria mea agenție de publicitate și PR.
Acum 10 ani am creat blogul femeii secolului XXI, www.vitejiepetocuri.ro.

👀 Pasiunea mea cea mai mare este imaginea. Să scot ce e mai bun din oameni sau branduri. Cred în relații de lungă durată cu brandurile drept urmare contractele mele de PR datează de ani.

📚 Acum 3 ani am lansat cartea Vitejie pe tocuri. O carte despre viață. Cu bune și rele. Despre femeia care se reinventează, care luptă, care este într-o continuă dezvoltare.

📚 În pandemie am lansat prima revistă de lifestyle din Prahova, Lace Magazine. O revista elitistă care a intrat la chioșcurile de ziare începând cu ediția de primăvară 2021. Pregătesc deja nr. 11.
Iubesc evenimentele și în general, marketingul de guerilla, neconvențional, aleg întotdeauna drumul pe care alții îl evită!

💯 Cred în Ploieşti și cred că tinerii merită să vadă un alt exemplu de viață și valori, altele decât cele propagate de o social media ipocrită axată de multe ori, din păcate, pe promovarea vedetelor de carton!

✅ Cred în puterea exemplului, în educație și în COOLtură! Cred în educație și dezvoltare continuă de aceea tocmai am început un masterat în studii culturale la Centrul de Excelență în Studiul Imaginii, Școala Doctorală a Universității București.”

Alin Diniță

Rector al Universității Petrol-Gaze din Ploiești
Despre:

Suntem extrem de entuziasmați să anunțăm că domnul conf. univ. dr. ing. Alin Diniță, Rectorul Universității Petrol-Gaze din Ploiești, este AMBASADOR al Programului Ploiești #LetsPLAY Capitala Tineretului din România 2024! 💙

➡️ Alin Diniță, rector ales în funcție de către majoritatea studenților și profesorilor, este respectat și apreciat de studenții UPG Ploiești, indiferent de facultate. 🤝🏻

✅ A participat alături de Liga Studenților din Centrul Universitar Ploiești la numeroase evenimente;
✅ A renunțat la o parte din salariul său de rector, pentru a recompensa munca studenților cu rezultate deosebite în mediul academic, atribuindu-le „Bursa Cum Laude”;
✅ Modernizarea Universității este în continuu proces de dezvoltare, iar acestea sunt doar câteva dintre schimbările vizibile care se observă în campusul universitar de când dl Diniță a început mandatul.

➡️ Domnul Rector a absolvit, în 2004, Facultatea de Inginerie Mecanică și Electrică, Specializarea Utilaje Petroliere şi Petrochimice, în cadrul UPG Ploiești, devenind, în același an, preparator universitar, iar apoi asistent universitar și șef de lucrări. Din 2021 este conferențiar, timp de patru ani a fost prodecan al IME, iar din 2020 decan al aceleiași facultăți.

Alina Gabriela Brezoi

prorector al Universității Petrol-Gaze din Ploiești

Instagram: https://www.instagram.com/alinagabrielabrezoi/

Despre:

Ne bucurăm să anunțăm că dna conf. univ. dr. Alina Gabriela Brezoi este AMBASADOR al Programului Ploiești #LetsPLAY – Capitala Tineretului din România 2024! 💙

🙋🏻‍♀️ Alina Brezoi este cel mai tânăr prorector din istoria Universității Petrol-Gaze din Ploiești, universitate care anul acesta aniversează 75 de ani de tradiție și performanță în educație și cercetare.

✅ În perioada 2016-2022 a ocupat funcția de prodecan al Facultății de Științe Economice, iar, în prezent, este membru al Consiliului Executiv al Societății Antreprenoriale Studențești din cadrul Universității Petrol-Gaze din Ploiești și formator de cursuri extracurriculare, organizând o mulțime de evenimente și conferințe menite să pună în valoare meritele și competențele studenților din Ploiești, și nu numai, colaborând foarte bine și cu celelalte centre universitare din țară.

Aurelia Pătrașcu

Președinte Senatul Universitar UPG Ploiești

Facebook: https://www.facebook.com/aura.patrascu.5

Despre:

Pătrașcu Aurelia – Președinte al Senatului din Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești, Conferențiar Universitar doctor al Facultății de Științe Economice, membru în Consiliul Facultății, membru și director al unui departament din cadrul Asociației Facultăților de Economie din țară, membru al Asociației Generale a Economiștilor din România, filiala Prahova.

📚 În perioada 2013-2016, director al departamentului Cibernetică, Informatică Economică, Finanțe și Contabilitate.
Între 2016 – 2020 – Decanul Facultății de Științe Economice din cadrul Universității Petrol-Gaze din Ploiești.
De asemenea, din anul 2021 este Președintele Senatului din Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești.
Este autor și coautor al multor lucrări științifice publicate în țară și străinătate.

,,Am considerat în toată activitatea mea că rolul studenților într-o universitate este la fel de important ca al cadrelor didactice, studenții reprezentând pentru mine veriga unui lanț al evoluției.”

Mihai Raneti

CEO Cyber Swarm

Facebook: https://www.facebook.com/mihairaneti

Despre:

Tinerii sunt tot timpul în pas cu tehnologia. Așadar, cine altcineva ne putea reprezenta mai bine în acest domeniu, dacă nu 𝗠𝗶𝗵𝗮𝗶 𝗥𝗮𝗻𝗲𝘁𝗶? Ne bucurăm să îl avem alături de noi din ipostaza de ambasador al proiectului Ploieşti-Capitala Tineretului din România 2024!

𝗠𝗶𝗵𝗮𝗶 𝗥𝗮𝗻𝗲𝘁𝗶 este CEO Cyber Swarm, startup care a primit peste un milion de dolari din Silicon Valley. Companiile sale sunt specializate pe decepția atacatorilor informatici și urmează să producă procesoare pentru mașini autonome și mașinării industriale.

🧬 Printre invențiile sale se numără și neuronii artificiali hardware, capabili să învețe!
🧬 În prezent, acesta lucrează la crearea unei furnici artificiale.

🗣️ ,,Trăim într-o lume digitală. Singura problemă este că lumea naturală nu este digitală. După mai bine de 10 ani de experiență în securitate cibernetică, mi-am dat seama că soluțiile de securitate cibernetică ale viitorului trebuie dezvoltate de la nivelul hardware. Am reînceput de câteva ori, luptând mereu pentru lucrurile în care cred și găsind oportunități în care alții văd doar riscuri.”- Mihai Raneti

Mirela Dulgheru

Cetățean de Onoare al municipiului Ploiești, Campionă Mondială Universitară Buffalo 1993

Facebook: https://www.facebook.com/people/Mirela-Dulgheru/100063518860125/?paipv=0&eav=AfYssozd5nAW7hTlYDZTNXTP_XH1wVnM26n7-lwQiZt2mFUn8p3O0hqOJGLC8nKgx8Y&_rdr

Despre:
🏆 Suntem onorați să vă anunțăm că printre ambasadorii proiectului nostru se află Mirela Dulgheru!
🎖️ Cetățean de Onoare al municipiului Ploiești, Campionă Mondială Universitară Buffalo 1993, la atletism, proba- săritura în lungime, locul 4 la Jocurile Olimpice Barcelona 1992, deținătoare a recordului național la săritura în lungime femei 6.99 m (indoor), record care este încă în vigoare, deținătoare a recordului național la 60 m plat, încă în vigoare, fostă componentă a lotului național și olimpic de Atletism, multiple titluri de Campion Național și Balcanic, deținătoarea unei performanțe de peste 7 metri, respectiv 7.14m, care o clasează în topul mondial al săritoarelor în lungime de-a lungul timpului, finalistă la Campionate Europene și Mondiale de Atletism. Printre alte distincții, de remarcat este ca Sala de Sport din Bucov, prin hotărârea Consiliului Local, aprobată de Consiliul Județean Prahova, îi poartă numele.
În prezent este conf. univ. dr. (predă Educație Fizică, Etica și Integritate Academică și Comunicare), director al departamentului de Activități Motrice și Sport Universitar la UPG Ploiești, Purtător de Cuvânt – UPG Ploiești, Expert Anticorupție și Asistent Relații Publice.
Motto-ul care i-a ghidat cariera este ,,Ai izbutit continuă, n-ai izbutit — continuă.
Fără riscuri, nu e luptă! Fără luptă, nu e viață”- Fridtjof Nansen
„În orașul lui Nichita Stănescu și județul lui Ion Luca Caragiale, putem vorbi de cultură… Despre sport, sănătate și stare de bine ne putem lăuda cu sportivi de renume mondial: Leonard Doroftei (box), Tamara Costache (înot), Corina Ungureanu (gimnastică) și subsemnata. Exemple de reușită, de oameni realizați, deținători de pașapoarte de succes în carieră care au rămas în orașul natal. La capitolul educație, suntem oraș universitar, UPG-ul este o universitate cu o vechime de peste 70 de ani, cu programe recunoscute internațional (IPG fosta Facultate de Foraj) care a școlarizat studenți din toată lumea. De asemenea, programul Vinerea Verde, o provocare pentru Ploiești, a fost un răspuns afirmativ, concret la nivelul UPG.”- Mirela Dulgheru

Lucian Vasile

Doctor în istorie la Institutul „Nicolae Iorga” al Academiei Române

Facebook: https://www.facebook.com/lucianvasileflorin

Despre:
💬 Vă invităm să îl cunoașteți pe Lucian Vasile.
✅ Absolvent al Colegiului Național Mihai Viteazul din Ploiești, Lucian Vasile a urmat cursurile de licență și masterat ale Facultății de Istorie din cadrul Universității din București, perioadă în care a beneficiat de o bursă ERASMUS de studiu la Universitatea din Varșovia.
✅ De asemenea, acesta a obținut titlul de doctor în istorie la Institutul „Nicolae Iorga” al Academiei Române cu o teză despre Serviciul de Informații al Militarilor Români din Exil.
Pe lângă istoria comunismului și a exilului românesc, Lucian Vasile este pasionat de trecutul orașului Ploiești, motiv pentru care în 2009 a fondat platforma online http://xn--republicaploieti-cyf.net/, unde publică articole despre oameni, case și evenimente din Ploieștiul de altădată.
✅ În 2013 a înființat Asociația pentru Educație și Dezvoltare Urbană (AEDU), sub în cadrul căreia au fost derulate numeroase proiecte care vizează recuperarea memoriei ploieștene. Acestea au vizat conferințe, evenimente și expoziții, dintre care cea mai amplă este „Povești din Ploiești”, vernisată în septembrie 2021 pe gardul exterior al Muzeului Județean de Artă „Ion Ionescu-Quintus” și realizată cu sprijinul Fundației Comunitare Prahova.
Totodată, sub egida AEDU au fost publicate zece cărți și două albume, majoritatea având ca subiect istoria Ploieștilor. Una dintre colecții cuprinde volume colective de povești și amintiri personale, fiind primul demers de acest tip pe plan local, iar seria de albume (din care au apărut până acum două titluri) va constitui o veritabilă istorie ilustrată a Ploieștiului.
✅ De asemenea, în ultimii zece ani, Lucian Vasile organizează tururi istorice în Ploiești, pe diferite trasee pietonale și cu diferite povești, evenimente la care au participat până în prezent peste 600 de persoane, atât din diferite orașe din Români, cât și turiști străini din SUA, Franța, Egipt sau Bulgaria.
🗣️ „Obținerea titlului de Capitală a Tineretului ar reprezenta pentru Ploiești și pentru ploieșteni o șansă uriașă. Nu doar de a transforma idei minunate în proiecte utile pentru comunitatea locală ori de a îmbunătăți imaginea unui oraș asociat prea des cu cea a unei localități exclusiv industriale și gri, ci, mai ales, de a reda locuitorilor încrederea în orașul lor. Că Ploieștiul este, de fapt, un oraș frumos și captivant, cu o istorie vibrantă, cu un prezent care te provoacă și cu un viitor care așteptă să fie clădit. De fiecare dintre noi.”- Lucian Vasile
💬 Suntem onorați să îl avem alături de noi în acest proiect!

Călin Dengel

Medic specialist nefrolog, antreprenor și autor de proză și poezie

Facebook: https://www.facebook.com/calin.derzelea

Despre:
🏆 Suntem onorați să vă anunțăm că printre ambasadorii proiectului nostru se află Călin Dengel!
𝑪𝑨̆𝑳𝑰𝑵 𝑫𝑬𝑵𝑮𝑬𝑳 este 𝐦𝐞𝐝𝐢𝐜 𝐬𝐩𝐞𝐜𝐢𝐚𝐥𝐢𝐬𝐭 𝐧𝐞𝐟𝐫𝐨𝐥𝐨𝐠, 𝐚𝐧𝐭𝐫𝐞𝐩𝐫𝐞𝐧𝐨𝐫 𝐬̦𝐢 𝐚𝐮𝐭𝐨𝐫 𝐝𝐞 𝐩𝐨𝐞𝐳𝐢𝐞 𝐬̦𝐢 𝐩𝐫𝐨𝐳𝐚̆.
👉𝐒-𝐚 𝐧𝐚̆𝐬𝐜𝐮𝐭 𝐢̂𝐧 𝐏𝐥𝐨𝐢𝐞𝐬̦𝐭𝐢, 𝐚𝐢𝐜𝐢 𝐚 𝐜𝐫𝐞𝐬𝐜𝐮𝐭 𝐬̦𝐢 𝐬-𝐚 𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚𝐭, 𝐢𝐚𝐫 𝐝𝐮𝐩𝐚̆ 𝐩𝐫𝐞𝐠𝐚̆𝐭𝐢𝐫𝐞𝐚 𝐝𝐞 𝐬𝐩𝐞𝐜𝐢𝐚𝐥𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞, 𝐭𝐨𝐭 𝐚𝐢𝐜𝐢 𝐬-𝐚 𝐢̂𝐧𝐭𝐨𝐫𝐬 𝐬𝐚̆ 𝐥𝐨𝐜𝐮𝐢𝐚𝐬𝐜𝐚̆ 𝐬̦𝐢 𝐬𝐚̆ 𝐩𝐫𝐨𝐟𝐞𝐬𝐞𝐳𝐞.
✍️Cel mai recent volum de poezie al său, „𝐍𝐢𝐦𝐛𝐮𝐬 𝐬𝐚𝐮 𝐫𝐢𝐭𝐮𝐥 𝐧𝐞𝐢̂𝐦𝐩𝐚̆𝐜𝐚̆𝐫𝐢𝐢”, apărut la Editura Neuma, este dedicat orașului natal, un oraș poluat, insuficient modernizat, aflat într-o încremenire provincială de sorginte antedecembristă, care nu-i este specifică, pariul cu supraviețuirea fiind o chestiune de conștiință.

Mihaela Rus

Doctor în Management Cultural

Facebook: https://www.facebook.com/rus.mihaela.969

Despre:
✒️ Mihaela Rus se autocaracterizează drept ,,ploieșteancă, deci republicană, până în măduva oaselor”. Se regăsește de multe ori în tipologia damelor lui Caragiale și spune că are ,,petrol în vene și vitriol în poșetă”.
📚 Mihaela este absolventă a Liceului ,,Toma Socolescu” din Ploiești. A urmat Cursurile de Actorie ale Facultății de teatru, la Universitatea Euro-America. Este licențiată în Artele spectacolului- Teatru – UNATC ,,I.L. Caragiale” – București. Studiile de Master le-a absolvit în cadrul Universității Petrol-Gaze din Ploiești, la Facultatea de Științe Economice- Managementul Sectorului Public.
🎭 Este foarte aproape de titlul de Doctor în Management Cultural, urmând ca în mai puțin de 1 lună să susțină Teza de Doctorat cu titlul: ,,Impactul instituțiilor de spectacol asupra comunităților. Strategii culturale creative”
🎭 Este actriță a Teatrului ,,Toma Caragiu” din anul 1993. Din 2012 a manageriat trupa Teatrului pentru copii, secție a teatrului ploieștean și, tot de atunci, se implică activ în viața culturală, și nu numai, a Ploieștiului, nu doar a Teatrului. De la finalul anului 2015 este directorul general al Teatrului ,,Toma Caragiu”.
✒️ Mihaela declară:
,,Mă alătur proiectului ,,Ploiești – Capitala tineretului din România” cu minte, pasiune, acțiune și suflet. Pentru că arta și cultura trebuie înțelese ca bază a dezvoltării. Unicitatea și diversitatea fiecărui tânăr reprezintă un atu pentru orice comunitate, în contextul în care acesta este integrat, iar componenta culturală are o importanță majoră. Educația prin cultură constituie un motor în dezvoltarea unei comunități, în consolidarea identității.
Iubesc orașul acesta. Cred în Ploiești, cred în echipa proiectului, cred în tinerii orașului. Și mai mult de atât, cred în viitorul pe care aceștia îl clădesc. Succes!”

Vlad Mateescu

Dirijor și manager al orchestrei Filarmonicii „Paul Constantinescu” din Ploiești

Facebook: https://www.facebook.com/vlad.mateescu.87

Despre:
🏆𝐄𝐬𝐭𝐞 𝐫𝐞𝐜𝐮𝐧𝐨𝐬𝐜𝐮𝐭 𝐜𝐚 𝐟𝐢𝐢𝐧𝐝 𝐜𝐞𝐥 𝐦𝐚𝐢 𝐭𝐚̂𝐧𝐚̆𝐫 𝐦𝐚𝐧𝐚𝐠𝐞𝐫 𝐚𝐥 𝐮𝐧𝐞𝐢 𝐅𝐢𝐥𝐚𝐫𝐦𝐨𝐧𝐢𝐜𝐢 𝐝𝐢𝐧 𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩𝐚 𝐬̦𝐢 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐝𝐞𝐯𝐨𝐭𝐚𝐦𝐞𝐧𝐭, 𝐚𝐦𝐛𝐢𝐭̦𝐢𝐞 𝐬̦𝐢…𝐯𝐢𝐬𝐞 și este 𝐕𝐥𝐚𝐝 𝐌𝐚𝐭𝐞𝐞𝐬𝐜𝐮, Dirijor și manager al orchestrei Filarmonicii „Paul Constantinescu” din Ploiești, ambasador al proiectului Ploiești-Capitala Tineretului din România 2024.
🎼𝐕𝐥𝐚𝐝 𝐌𝐚𝐭𝐞𝐞𝐬𝐜𝐮 şi-a efectuat studiile muzicale în cadrul Liceului de Artă „Carmen Sylva” din Ploieşti, specialitatea pian, promoţia 2006 şi Facultatea de Compoziţie şi Dirijat a Universităţii Naţionale de Muzică din Bucureşti, promoţia 2010. Între anii 2010-2012 urmează cursuri de master în cadrul aceleiaşi instituţii, specializându-se în stilistică dirijorală-dirijat orchestră şi cor.
✅După ce a fost Secretar Muzical şi apoi Director Artistic al Filarmonicii „Paul Constantinescu” din Ploieşti, începând cu anul 2015, 𝐥𝐚 𝐝𝐨𝐚𝐫 𝟐𝟖 𝐝𝐞 𝐚𝐧𝐢, 𝐝𝐞𝐯𝐢𝐧𝐞 𝐜𝐞𝐥 𝐦𝐚𝐢 𝐭𝐚̂𝐧𝐚̆𝐫 𝐝𝐢𝐫𝐞𝐜𝐭𝐨𝐫 𝐝𝐢𝐧 𝐑𝐨𝐦𝐚̂𝐧𝐢𝐚.
👉Prin pasiune și dedicare, punând suflet în tot ceea ce face, punând mai presus comunitatea și dezvoltarea culturală a comunității, Vlad a creeat noi programe artistice atractive publicului, a remodernizat Filarmonica, reușind să ducă Filarmonica acolo unde a visat: între primele Filarmonici din Europa.
𝑽𝑳𝑨𝑫 𝑴𝑨𝑻𝑬𝑬𝑺𝑪𝑼: „𝑇𝑒𝑟𝑚𝑒𝑛𝑢𝑙 𝑑𝑒 𝒕𝒊𝒏𝒆𝒓𝒆𝒕̦𝒆 𝑒𝑠𝑡𝑒 𝑎𝑠𝑜𝑐𝑖𝑎𝑡, 𝑑𝑒 𝑜𝑏𝑖𝑐𝑒𝑖, 𝑐𝑢 𝑠𝑝𝑒𝑟𝑎𝑛𝑡̦𝑎̆, 𝑐𝑢 𝑏𝑢𝑐𝑢𝑟𝑖𝑒, 𝑐𝑢 𝑒𝑛𝑡𝑢𝑧𝑖𝑎𝑠𝑚, 𝑐𝑢 𝑠𝑜𝑙𝑖𝑑𝑎𝑟𝑖𝑡𝑎𝑡𝑒. 𝐺𝑒𝑛𝑒𝑟𝑎𝑡̦𝑖𝑎 𝑡𝑎̂𝑛𝑎̆𝑟𝑎̆ 𝑒𝑠𝑡𝑒, 𝑓𝑎̆𝑟𝑎̆ 𝑖̂𝑛𝑑𝑜𝑖𝑎𝑙𝑎̆, 𝑣𝑖𝑖𝑡𝑜𝑟𝑢𝑙 𝑢𝑛𝑒𝑖 𝑛𝑎𝑡̦𝑖𝑢𝑛𝑖. 𝐴𝑠̦𝑎 𝑐𝑢𝑚 𝑠𝑢𝑛𝑡 𝑡𝑖𝑛𝑒𝑟𝑖𝑖, 𝑎𝑠̦𝑎 𝑣𝑎 𝑓𝑖 𝑣𝑖𝑖𝑡𝑜𝑟𝑢𝑙 𝑢𝑛𝑒𝑖 𝑠𝑜𝑐𝑖𝑒𝑡𝑎̆𝑡̦𝑖.
𝐹𝑖𝑙𝑎𝑟𝑚𝑜𝑛𝑖𝑐𝑎 „𝑃𝑎𝑢𝑙 𝐶𝑜𝑛𝑠𝑡𝑎𝑛𝑡𝑖𝑛𝑒𝑠𝑐𝑢”, 𝑝𝑒 𝑐𝑎𝑟𝑒 𝑐𝑢 𝑜𝑛𝑜𝑎𝑟𝑒 𝑜 𝑟𝑒𝑝𝑟𝑒𝑧𝑖𝑛𝑡, 𝑠̦𝑖-𝑎 𝑎𝑠𝑢𝑚𝑎𝑡 𝑖̂𝑛𝑡𝑜𝑡𝑑𝑒𝑎𝑢𝑛𝑎 𝑐𝑢 𝑟𝑒𝑠𝑝𝑜𝑛𝑠𝑎𝑏𝑖𝑙𝑖𝑡𝑎𝑡𝑒 𝑟𝑜𝑙𝑢𝑙 𝑒𝑑𝑢𝑐𝑎𝑡𝑖𝑣 𝑠̦𝑖 𝑠𝑝𝑒𝑟 𝑐𝑎 𝑝𝑒 𝑣𝑖𝑖𝑡𝑜𝑟 𝑠𝑎̆ 𝑝𝑢𝑡𝑒𝑚 𝑐𝑜𝑙𝑎𝑏𝑜𝑟𝑎 𝑐𝑒𝑙 𝑝𝑢𝑡̦𝑖𝑛 𝑙𝑎 𝑎𝑐𝑒𝑙𝑎𝑠̦𝑖 𝑛𝑖𝑣𝑒𝑙. 𝑉𝑒𝑛𝑖𝑚 𝑐𝑢 𝑝𝑟𝑜𝑔𝑟𝑎𝑚𝑒 𝑠𝑝𝑒𝑐𝑖𝑎𝑙𝑒 𝑖̂𝑛 𝑓𝑎𝑡̦𝑎 𝑝𝑢𝑏𝑙𝑖𝑐𝑢𝑙𝑢𝑖 𝑡𝑎̂𝑛𝑎̆𝑟 𝑠̦𝑖 𝑠𝑢𝑠𝑡̦𝑖𝑛𝑒𝑚 𝑡𝑖𝑛𝑒𝑟𝑖𝑖 𝑎𝑟𝑡𝑖𝑠̦𝑡𝑖. 𝑺𝒖𝒏𝒕 𝒅𝒐𝒖𝒂̆ 𝒅𝒊𝒏𝒕𝒓𝒆 𝒄𝒆𝒍𝒆 𝒎𝒂𝒊 𝒊𝒎𝒑𝒐𝒓𝒕𝒂𝒏𝒕𝒆 𝒄𝒐𝒐𝒓𝒅𝒐𝒏𝒂𝒕𝒆 𝒂𝒍𝒆 𝒎𝒖𝒏𝒄𝒊𝒊 𝒏𝒐𝒂𝒔𝒕𝒓𝒆: 𝒆𝒅𝒖𝒄𝒂𝒕̦𝒊𝒂 𝒔̦𝒊 𝒄𝒖𝒍𝒕𝒖𝒓𝒂, 𝒄𝒂𝒓𝒆 𝒏𝒖 𝒑𝒐𝒕 𝒆𝒙𝒊𝒔𝒕𝒂 𝒖𝒏𝒂 𝒇𝒂̆𝒓𝒂̆ 𝒄𝒆𝒂𝒍𝒂𝒍𝒕𝒂̆.
𝑉𝑎̆ 𝑑𝑜𝑟𝑒𝑠𝑐 𝑚𝑢𝑙𝑡 𝑠𝑢𝑐𝑐𝑒𝑠 𝑖̂𝑛 𝑐𝑒𝑒𝑎 𝑐𝑒 𝑣𝑎̆ 𝑑𝑜𝑟𝑖𝑡̦𝑖 𝑠𝑎̆ 𝑟𝑒𝑎𝑙𝑖𝑧𝑎𝑡̦𝑖!”

John Cristea

Fondatorul emisiunii Generația lui John

Facebook: https://www.facebook.com/john.cristea

Instagram: https://www.instagram.com/john.cristea/

Despre:
📣 Portavoce pentru TINEret, mereu concret, a știut să pună de fiecare dată „punctul pe i”— John Cristea, ambasador al proiectului Ploiești-Capitala Tineretului din România 2024.
📣 John declară că: „Ploiești este acasă pentru mine. Este orașul unde am cunoscut mii de tineri cu ajutorul emisiunii Generația lui John. Potențialul Ploieștiului are nevoie de ecou. Promisiunea noastră? Să înflorim! Să rămânem și să construim o povestea frumoasă a orașului. Să fim o familie tot mai mare și mai unită.”
„Numele meu este John Cristea și sunt fondatorul emisiunii Generația lui John – portavoce pentru tineret. În ultimii 10 ani am promovat peste 3000 de tineri și am abordat subiecte dintre cele mai delicate și importante, subiecte importante pentru elevi și studenți. Ploieștiul merită să găzduiască, să încurajeze visurile noilor generații, dar mai ales să îi pregătească pentru un viitor sustenabil.”
Echipa noastră este extrem de încântată să îl aibă alături! Ți-ar plăcea să participi la o activitatea alături de noi și de John Cristea? Scrie-ne în comentarii părerea ta! 📝

Claudius Dociu

Jurnalist, președinte al Filialei Prahova a Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și primul reprezentant al presei prahovene ales în Consiliul Director al acestei uniuni de creație

Facebook: https://www.facebook.com/claudius.dociu

Despre:
📋 Claudius Dociu este jurnalist, președinte al Filialei Prahova a Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și primul reprezentant al presei prahovene ales în Consiliul Director al acestei uniuni de creație.
📋 A fondat DADA TV, cel mai nou proiect media prahovean care prezintă emisiune realizate de jurnaliști cunoscuți, dar și de specialiști în diverse domenii, respectați și implicați în comunitate.
📋 A debutat în presă la începutul anilor 1990, la săptămânalul „Ploieștii”. În radio a lucrat pentru aproape un deceniu la PRO FM Ploiești, dar și la WYL FM, Radio Contact, RadiOK și Realitatea FM.
Realizator de emisiuni la Valea Prahovei TV și Travel Mix, a fost redactor-șef al WYL TV.
În spațiul online a fondat alături de Andi Enache și Radu Oprea platforma ploieștii.ro, care își propune să atragă atenția publicului asupra oamenilor, evenimentelor și poveștilor care pun în valoare orașul și contribuie la dezvoltarea spiritului civic al locuitorilor lui.
Face parte din board-ul Fundației Comunitare Prahova și a deținut mandatul de Președinte al Rotary Club Ploiești în perioada 2020-2021, ambele organizații fiind implicate în susținerea de proiecte ce vizează dezvoltarea comunitară.
„Ploieștiul se confruntă cu numeroase probleme în aceste momente. Tocmai de aceea cred că orice inițiativă menită să încurajeze tinerii să se implice în comunitate și în dezvoltarea orașului trebuie susținută și promovată.
Există perspective, dar ele depind în mare măsură de tineri și de cei care, în ciuda cifrelor din buletin, nu și-au pierdut entuziasmul specific vârstei la care orice vis, oricât de nebunesc ar părea, este posibil.”- Claudius Dociu
📋 Ne bucurăm foarte mult să îl avem alături de noi pe drumul spre dobândirea titlului de Capitala Tineretului din România 2024!

Ionuț Georgescu

Manager CSO Voluntari- Baschet

Facebook: https://www.facebook.com/georgescuionut25

Despre:
🏀 Ionuţ Georgescu – ambasador al proiectului Ploiești-Capitala Tineretului din România 2024.
👉La 17 ani a pus umărul la crearea primului site din România dedicat baschetului, iar un an mai târziu a fost angajat de Campioana României la baschet pentru a-i promova imaginea.
✅De la 18 ani, a început să lucreze pentru cea mai bună echipă de baschet din ţară, CSU Asesoft, urmand ca la varsta de 21 de ani sa devina Președintele Executiv al acestui club pentru o perioada de 5 ani. În anii la Ploiești și în diferite funcții a câștigat 9 titluri de Campioni ai României, 5 Cupe și o Supercupă.
🔝Ascensiunea în cariera sa a fost urmată de ocuparea poziției de General Manager la CSM Steaua București Eximbank în anul 2015, unde se poate mândri cu o medalie de bronz și două de argint în campionatul național. A continuat la BC CSU Sibiu, cu alte rezultate notabile (Cupa României, medalie de argint) de-a lungul a două sezoane în care Sibiul a stabilit recorduri în ceea ce privește numărul de sponsori (40), abonați (1500) și „Cea mai mare revistă din lume” conform Guinness World Records.
🎯În 2020 a preluat prin funcția de manager proiectul CSO Voluntari, club alături de care a cucerit alte două Cupe ale României și o nouă medalie de argint)
🏆Experiența sa internațională este legată de 11 campanii europene FIBA EuropeCup, Eurocup și ULEB Cup.
🥇Este absolvent al FIBA Manager Academy, are un MBA in Sports Business la Euroleague Basketball Institute și Vytautas Magnus University și un Master de Direccion Deportiva en Baloncesto, la UCAM Murcia.

Petre Nicolae Rezmiveș

Atlet al Clubului Sportiv Municipal Ploieşti

Instagram: https://www.instagram.com/rezmives.1/?igshid=YmMyMTA2M2Y%3D

Despre:
🤝🏻 Petre Nicolae Rezmiveş se numără printre ambasadorii proiectului Ploieşti – Capitala Tineretului din România 2024.
🏆 În vârstă de 25 de ani, Rezmiveş este atlet al Clubului Sportiv Municipal Ploieşti şi unul dintre sportivii cu care oraşul nostru se mândreşte.
🥇 Multiplu campion naţional al probelor de viteză (60 metri, 100 metri şi 200 metri), deţine 5 recorduri naţionale în probele de sprint şi ştafetă „4x 100 metri” şi „4x 200 metri” indoor, fiind considerat cel mai rapid român al momentului.
🥇 A reprezentat România la numeroase competiţii internaţionale, inclusiv la Campionatul European de Seniori de la Berlin (2018) şi Glasgow (2019), cel mai important titlu fiind cel de campion balcanic de seniori, obţinut chiar în această vară, la Craiova, cu ştafeta „tricoloră” de „4x 100 metri”.
🤝🏻Ne bucurăm foarte mult să îl avem alături!

Daniel Costache

Profesor și jurnalist

Facebook: https://www.facebook.com/costache.daniel.5074

Despre:
„Vreau să le spun prietenilor mei din alte orașe că au ce face atunci când vin la Ploiești!
Vreau să le ofer elevilor mei mai multe alternative atunci când vine vorba despre cultură, sport sau chiar distracție!
Vreau să nu mă grăbesc spre casă când traversez Ploieștiul de la Nord la Sud!
Nu vreau lucruri mărețe, vreau doar evenimente si schimbari care sigur vor face acest oraș mai frumos, cu oameni mai fericiți și mândri de orasul lor.”
Daniel Costache, profesor și jurnalist, a acordat întotdeauna o atenție deosebită culturii și educației prahovene. În ianuarie 2012 a debutat ca reporter cultural la postul de televiziune Wyl Tv, fiind prezent la toate manifestările organizate la nivelul orașului. În calitate de reporter a realizat numeroase interviuri, știri, reportaje pe care le-a difuzat în cadrul producțiilor Wyl Tv, Republikanews și Ploiești Tv.
În prezent, este profesor la Școala “Candiano Popescu” Ploiești, ocupă funcția de director la Ploiești Tv și este moderatorul emisiunilor Time Alert și Oameni. Evenimente. Povești difuzate în cadrul aceluiași post.

Irinel Pană

Actor și profesor

Facebook: https://www.facebook.com/pana.irinel

Despre:
🎭 Irinel Pană este actor și profesor.
A absolvit Colegiul Național ,,Regina Maria” din Ploiești, urmându-și dezvoltarea profesională în cadrul Universității ,,Petrol-Gaze” din Ploiești, la Facultatea de Litere și Științe, ca mai apoi să continue să se dezvolte în cadrul unui masterat la aceeași facultate.
📚 Are o experiență în învățământ de peste 6 ani, licențiat în filologie, lucrarea sa de licență evidențiind pasiunea sa pentru teatru (,,Tipologiile personajelor de teatru”), cu care a obținut nota 10. În ceea ce privește disertația, aceasta a avut drept centrul de interes ,,Teatrul absurd”.
Fiind profesor titular cu definitivat, având diplome care îl fac să fie mândru, ne bucurăm să-l avem în echipa noastra, iar nota de încredere pe care o avem este că: iubește lumea teatrului și copiii.
🎭 A jucat în numeroase spectacole de teatru, a fost protagonist în reclame TV și online și colaboratorul de încredere a diferiți influenceri și comedianți de renume din lumea online, jucând alături de ei în diverse sketch-uri ce se regăsesc pe platformele de socializare. De asemenea, este realizatorul matinalului de la Radio Prahova și prezentatorul a diverse evenimente cultural-artistice.
🗣️ Irinel afirmă: ,,Sunt ploieștean get-begét și sunt mândru de asta. Primul rol pe care l-am interpretat a fost Rică Venturiano, iar Caragiale, în a cărei urbe ne aflăm, a spus: ,,Personajul Rică sunt eu”, deci… ce te poate face mai mândru?! Ploieștiul întotdeauna mi-a scos în cale oameni faini, frumoși care m-au îndrumat să devin omul care sunt astăzi. Ploieștiul dă naștere unor oameni cu care poți să te mândrești. Precum spunea Charlie Chaplin, cuvântul ,,artă” nu a fost în vocabularul meu când eram mic. Știam că teatrul e o formă de viață. Așa mi-a fost! Ulterior, aveam să aflu că îi sunt recunoscător orașului meu pentru prilejul acesta, iar, astăzi, uite că-l reprezint pe alocuri. Am fost și eu în sala de oglinzi deformatoare, dar le-am spart și am găsit ușa care mi-a permis accesul spre tineri, tineri pe care ii coordonez, cu care mă mândresc, pe care îi învăț ceea ce am învățat și eu, la rândul meu, de la alți oameni. Nici nu pot sta pe gânduri când este vorba despre tineri și Ploiești. În mintea mea e un pleonasm. Pentru că e un oraș viu, bogat în tinerețe. Chiar dacă este o replică a unui personaj feminin: ,,Sunt ploieșteancă, bibicule!”, pot spune și eu: Sunt ploieștean și orice aș face, toate drumurile duc acasă, iar AICI E ACASĂ!”.

Dragoș Gabriel Zisopol

Președintele Uniunii Elene din România

Facebook: https://www.facebook.com/dragosgabriel.zisopol

Despre:
Suntem onorați să vă anunțăm că Dragoș Gabriel Zisopol, președintele Uniunii Elene din România, este alături de echipa noastră în competiția spre dobândirea titlului de Capitala Tineretului din România 2024!
📖 Dragoș Gabriel Zisopol este Deputat, Președinte al Comisiei Parlamentare pentru Ştiinţă și Tehnologie din Camera Deputaților, Conferenţiar Universitar la Universitatea Petrol–Gaze din Ploieşti (cadru didactic universitar la U.P.G. Ploiești din anul 1992), membru în Consiliul Facultăţii de Inginerie Mecanică și Electrică din cadrul Universităţii Petrol-Gaze Ploieşti (unde, în anul 2000, a obținut titlul de doctor în domeniul Inginerie Mecanică cu distincţia „Cum Laudae”), membru corespondent al Academiei de Științe Tehnice din România (ASTR), Secția X – Ingineria Petrolului, Minelor și Geonomiei.
📖 Din 1996 până în prezent este Preşedintele Comunităţii Elene Prahova; iar din 2010 până în prezent este Preşedintele Uniunii Elene din România;
De asemenea, din 2020 până în prezent este: Președintele grupului parlamentar de prietenie România – Republica Cipru; Vicepreşedintele grupului parlamentar de prietenie România – Republica Elenă; membru în Consiliul de Conducere al Uniunii Mondiale a Parlamentarilor de Origine Greacă.
✒️ Este autor sau coautor a 167 de lucrări științifice publicate în țară sau în străinătate (cărți/enciclopedii/tratate/îndrumare de laborator/articole științifice/brevete de invenții) și contracte de cercetare naționale sau internaționale.

Claudia Iordache

Claudia este psiholog, psihoterapeut, formator

Facebook: https://www.facebook.com/ClaudiaIordachePsiholog

Despre:
Claudia este psiholog, psihoterapeut, formator (cu experiență în formarea în limbaj mimico-gestual a cadrelor didactice din şcolile speciale, interpretat în limbaj mimico-gestual), organizator şi moderator de evenimente motivaţionale şi sociale (11 evenimente F.E.M.E.I.A., evenimente pentru femei unde a fost speaker şi moderator). A ocupat diferite funcții în cadrul organizației de antreprenori voluntari Junior Chamber Internațional (JCI) unde a organizat evenimente sociale care au contribuit semnificativ la dezvoltarea comunității locale.
A fost implicată în 2 mari proiecte naționale:
➡️ Consilierea psihologică a femeilor victime ale abuzului, unde a consiliat și organizat seminarii pentru 100 de victime în județul Prahova
➡️ Proiectul naţional organizat de UBB CLUJ şi Light Into Europe, unde a format şi organizat seminarii pentru cei care lucrează cu copiii cu dizabilităti auditive
„Cred cu tărie în orice proiect care generează rezultate cu impact valoros, iar tinerii cu idei pline de inovație, tinerii noștri deosebiți au nevoie de susținerea noastră. Ei au dedicare, noi le oferim baza și încrederea că pot transforma orice vis în realitate. Ploieștiul se mândrește cu reușita lor, au adus în etapa finală, orașul nostru valoros!”
🤍 Ne bucurăm că Ploiești- Capitala Tineretului din România 2024 este unul dintre proiectele pe care Claudia le susține!

Monica Marin

trainer, coach, realizator TV

Facebook: https://www.facebook.com/monica.marin.18

Despre:
✒️ Motto-ul Monicăi: „Nu voi fi un om obișnuit, pentru că am dreptul să fiu extraordinar” (Peter O’Toole) reprezintă descrierea perfectă pentru aceasta!
🤍 𝐌𝐨𝐧𝐢𝐜𝐚 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐭𝐫𝐚𝐢𝐧𝐞𝐫, 𝐥𝐢𝐟𝐞 𝐜𝐨𝐚𝐜𝐡, 𝐜𝐮 𝐚𝐥𝐭𝐞 𝐜𝐮𝐯𝐢𝐧𝐭𝐞, 𝐚𝐧𝐭𝐫𝐞𝐧𝐨𝐫 𝐝𝐞 𝐦𝐢𝐧𝐭𝐞, 𝐬𝐮𝐟𝐥𝐞𝐭 𝐬̦𝐢 𝐯𝐨𝐜𝐞, 𝐚𝐯𝐚̂𝐧𝐝 𝐨 𝐞𝐱𝐩𝐞𝐫𝐢𝐞𝐧𝐭̦𝐚̆ 𝐝𝐢𝐝𝐚𝐜𝐭𝐢𝐜𝐚̆ 𝐝𝐞 𝐩𝐞𝐬𝐭𝐞 𝟏𝟐 𝐚𝐧𝐢. În ultimii 9 ani, s-a concentrat pe dezvoltarea abilităților de relaționare și comunicare, pe dezvoltarea profesională. A participat la numeroase evenimente, organizând diverse ateliere și workshop-uri de dezvoltare personală și comunicare, la care au participat peste 1000 de persoane.
🤍 Ca speaker și trainer, a fost în echipă cu oameni importanți din domeniu (Mihaela Tatu, Bogdan Comănescu, Laura Dragomir, Andrei Țigănaș, Tukaram Paul Avram, Liviu Păsat, Paul Ardeleanu).
Proiectul său semnătură este Magie în vorbire, proiectul în cadrul căruia organizează întâlniri periodice cu membrii comunității ploieștene și, împreună cu experți în domeniu, au exersat vorbitul în public.
🤍 Este realizatoarea emisiunii „Secretele succesului”, o emisiune de dezvoltare personal menită să inspire, să aducă bucurie şi să creeze claritate.

Liviu Drăghici

profesor și antreprenor

Facebook: https://www.facebook.com/draghici.liviu.9

Despre:
📚 Liviu Drăghici, ambasador al proiectului nostru, este profesor Merito din 2021 și în prezent (iulie 2022) activează ca profesor de Științe Economice la Colegiul Economic “Virgil Madgearu Ploiești și Liceul Tehnologic, Administrativ și de Servicii Victor Slăvescu Ploiești, după ce a lucrat timp de 8 ani (2006-2014) ca Specialist relații clienți, Team-leader și Manager de Proiect în Vodafone România.
📝 Este fondator a două firme, una de comerț înființată în 2006 și cealaltă de consiliere financiară și vocațională fondată în 2009 și cofondator la încă trei, o antcafenea fondată în 2015, un centru de cursuri pentru copii înființat în 2017 (la care în 2019 și-a vândut părțile sociale către celalalt asociat) și o aplicație de managementul banilor (My Pocket Planner) lansată oficial în iulie 2021.
📚 Din 2013 este fondator și președinte al Asociației Ai Carte, un ONG care își propune susținerea elevilor și studenților cu posibilități materiale reduse, publicarea de cărți de dezvoltare personală, profesională și nu numai și educarea tinerei generații în domenii ca: management de proiect, educație financiară, consilierea carierei, etc.
📚 Liviu este trainer acreditat ANC și susține cursuri și workshopuri de educație financiară, managementul timpului, antreprenoriat, managementul proiectelor, management general atât cu adolescenți cât și cu adulți. De asemenea participă că vorbitor la diverse conferințe și evenimente și este autor al cărții ,,Principiile Banilor -de la a dispera la a prospera. Ghid de educație financiară”, apărută la editura Corint.
📝 Este licențiat în Științe Economice (Management) și Științele Educației (Pedagogie) și absolvent a două programe de masterat. Unul de Managementul Proiectelor și celalalt de Consiliere Școlară și Orientarea Carierei.
A absolvit Școala Populară de Arte secția Canto Popular, și cântă muzică populară având colaborări cu televiziunile de profil Etno TV și Favorit TV dar și cu diverse formații și ansambluri. Scrie poezii despre fotbal sub pseudonimul ,,Poetul din Peluză” având deja două volume de versuri publicate și un al treilea în curs de apariție. În perioada 2013-2019 a moderat la postul de radio Sport Total FM emisiunea ,,Povești de Suporteri”.
Este pasionat de citit și de călătorii.

Adela Ancuța

Artist-violonist

Facebook: https://www.facebook.com/adela.ancuta.7

Despre:
🎻𝗘𝘀𝘁𝗲 𝗼 𝘁𝗮̂𝗻𝗮̆𝗿𝗮̆ 𝗽𝗹𝗼𝗶𝗲𝘀̦𝘁𝗲𝗮𝗻𝗰𝗮̆, 𝗮𝗿𝘁𝗶𝘀𝘁-𝘃𝗶𝗼𝗹𝗼𝗻𝗶𝘀𝘁, 𝗰𝗮𝗿𝗲 𝘀𝗲 𝗶𝗺𝗽𝗹𝗶𝗰𝗮̆ 𝘀̦𝗶 𝗽𝗮𝗿𝘁𝗶𝗰𝗶𝗽𝗮̆ 𝗹𝗮 𝗺𝘂𝗹𝘁𝗲 𝗲𝘃𝗲𝗻𝗶𝗺𝗲𝗻𝘁𝗲 𝗰𝘂𝗹𝘁𝘂𝗿𝗮𝗹𝗲, 𝗶̂𝗻 𝗰𝗮𝗿𝗲 𝘀𝘂𝗻𝘁 𝗶𝗺𝗽𝗹𝗶𝗰𝗮𝘁̦𝗶 𝗰𝗼𝗽𝗶𝗶, 𝗮𝗱𝗼𝗹𝗲𝘀𝗰𝗲𝗻𝘁̦𝗶 𝘀̦𝗶 𝘁𝗶𝗻𝗲𝗿𝗶 𝗮𝗶 𝗼𝗿𝗮𝘀̦𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗣𝗹𝗼𝗶𝗲𝘀𝘁𝗶.
❓𝐂𝐞 𝐨 𝐦𝐨𝐭𝐢𝐯𝐞𝐚𝐳𝐚̆ 𝐩𝐞 𝐀𝐝𝐞𝐥𝐚 𝐬𝐚̆ 𝐫𝐚̆𝐦𝐚̂𝐧𝐚̆ 𝐢̂𝐧 𝐏𝐥𝐨𝐢𝐞𝐬̦𝐭𝐢 𝐬̦𝐢 𝐬𝐚̆ 𝐬𝐞 𝐢𝐦𝐩𝐥𝐢𝐜𝐞 𝐢̂𝐧 𝐩𝐫𝐨𝐢𝐞𝐜𝐭𝐞 𝐜𝐮𝐥𝐭𝐮𝐫𝐚𝐥𝐞?
„𝐷𝑜𝑟𝑒𝑠𝑐 𝑠𝑎̆ 𝑖̂𝑚𝑝𝑎̆𝑟𝑡𝑎̆𝑠̦𝑒𝑠𝑐 𝑑𝑖𝑛 𝑒𝑥𝑝𝑒𝑟𝑖𝑒𝑛𝑡̦𝑎 𝑚𝑒𝑎 𝑎𝑟𝑡𝑖𝑠𝑡𝑖𝑐𝑎̆ 𝑠̦𝑖 𝑠𝑎̆ 𝑎𝑗𝑢𝑡 𝑙𝑎 𝑟𝑒𝑎𝑙𝑖𝑧𝑎𝑟𝑒𝑎 𝑢𝑛𝑜𝑟 𝑝𝑟𝑜𝑖𝑒𝑐𝑡𝑒 𝑐𝑢𝑙𝑡𝑢𝑟𝑎𝑙𝑒 𝑜𝑟𝑖𝑔𝑖𝑛𝑎𝑙𝑒, 𝑐𝑎𝑟𝑒 𝑎𝑟 𝑝𝑢𝑡𝑒𝑎 𝑐𝑜𝑛𝑡𝑟𝑖𝑏𝑢𝑖 𝑙𝑎 𝑓𝑜𝑟𝑚𝑎𝑟𝑒𝑎 𝑠̦𝑖 𝑑𝑒𝑠𝑎̆𝑣𝑎̂𝑟𝑠̦𝑖𝑟𝑒𝑎 𝑝𝑒𝑟𝑠𝑜𝑛𝑎𝑙𝑖𝑡𝑎̆𝑡̦𝑖𝑖 𝑡𝑖𝑛𝑒𝑟𝑖𝑙𝑜𝑟 𝑝𝑙𝑜𝑖𝑒𝑠̦𝑡𝑒𝑛𝑖.
𝐴𝑚 𝑠𝑡𝑢𝑑𝑖𝑎𝑡 𝑙𝑎 𝐿𝑖𝑐𝑒𝑢𝑙 𝑑𝑒 𝐴𝑟𝑡𝑎 „𝐶𝑎𝑟𝑚𝑒𝑛 𝑆𝑦𝑙𝑣𝑎” 𝑑𝑖𝑛 𝑃𝑙𝑜𝑖𝑒𝑠̦𝑡𝑖, 𝑢𝑟𝑚𝑎𝑡 𝑑𝑒 𝑈𝑛𝑖𝑣𝑒𝑟𝑠𝑖𝑡𝑎𝑡𝑒𝑎 𝑁𝑎𝑡̦𝑖𝑜𝑛𝑎𝑙𝑎̆ 𝑑𝑒 𝑀𝑢𝑧𝑖𝑐𝑎̆ 𝐵𝑢𝑐𝑢𝑟𝑒𝑠̦𝑡𝑖, 𝑠𝑒𝑐𝑡̦𝑖𝑎 𝑖𝑛𝑡𝑒𝑟𝑝𝑟𝑒𝑡𝑎𝑟𝑒 𝑣𝑖𝑜𝑎𝑟𝑎̆, 𝑐𝑎̂𝑡 𝑠̦𝑖 𝑚𝑜𝑑𝑢𝑙𝑢𝑙 𝑑𝑒 𝑝𝑠𝑖ℎ𝑜𝑝𝑒𝑑𝑎𝑔𝑜𝑔𝑖𝑒 𝑣𝑖𝑜𝑙𝑜𝑛𝑖𝑠𝑡𝑖𝑐𝑎̆.
𝐷𝑎𝑡𝑜𝑟𝑖𝑡𝑎̆ 𝑝𝑎̆𝑟𝑖𝑛𝑡̦𝑖𝑙𝑜𝑟 𝑚𝑒𝑖, 𝑎𝑚 𝑐𝑢𝑛𝑜𝑠𝑐𝑢𝑡 𝑏𝑢𝑐𝑢𝑟𝑖𝑎 𝑑𝑒 𝑎 𝑙𝑢𝑐𝑟𝑎 𝑐𝑢 𝑐𝑜𝑝𝑖𝑖𝑖 𝑖̂𝑛𝑐𝑎̆ 𝑑𝑖𝑛 𝑎𝑑𝑜𝑙𝑒𝑠𝑐𝑒𝑛𝑡̦𝑎̆ 𝑠̦𝑖 𝑎𝑐𝑒𝑠𝑡 𝑙𝑢𝑐𝑟𝑢 𝑎 𝑐𝑜𝑛𝑡𝑖𝑛𝑢𝑎𝑡, 𝑛𝑎𝑡𝑢𝑟𝑎𝑙, 𝑑𝑢𝑝𝑎̆ 𝑡𝑒𝑟𝑚𝑖𝑛𝑎𝑟𝑒𝑎 𝑓𝑎𝑐𝑢𝑙𝑡𝑎̆𝑡̦𝑖𝑖, 𝑖̂𝑛 𝑐𝑎𝑑𝑟𝑢𝑙 𝑇𝑒𝑎𝑡𝑟𝑢𝑙𝑢𝑖 𝐴𝑛𝑐𝑢𝑡̦𝑎.
𝑃𝑎𝑠𝑖𝑢𝑛𝑒𝑎 𝑑𝑒 𝑎 𝑑𝑎̆𝑟𝑢𝑖 𝑠̦𝑖 𝑎 𝑖̂𝑚𝑝𝑎̆𝑟𝑡𝑎̆𝑠̦𝑖 𝑡𝑜𝑡 𝑐𝑒 𝑎𝑚 𝑖̂𝑛𝑣𝑎̆𝑡̦𝑎𝑡 𝑝𝑎̂𝑛𝑎̆ 𝑎𝑐𝑢𝑚, 𝑚𝑎̆ 𝑚𝑜𝑡𝑖𝑣𝑒𝑎𝑧𝑎̆ 𝑠𝑎̆ 𝑖̂𝑛𝑣𝑎̆𝑡̦ 𝑖̂𝑛 𝑐𝑜𝑛𝑡𝑖𝑛𝑢𝑎𝑟𝑒 𝑠̦𝑖 𝑠𝑎̆ 𝑑𝑒𝑣𝑖𝑛, 𝑜𝑑𝑎𝑡ă 𝑐𝑢 𝑒𝑖, 𝑐𝑒𝑎 𝑚𝑎𝑖 𝑏𝑢𝑛𝑎̆ 𝑣𝑒𝑟𝑠𝑖𝑢𝑛𝑒 𝑎 𝑚𝑒𝑎, 𝑎 𝑛𝑜𝑎𝑠𝑡𝑟𝑎̆, 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑐𝑎̆ 𝑓𝑜𝑟𝑚𝑎̆𝑚 𝑜 𝑎𝑑𝑒𝑣𝑎𝑟𝑎𝑡𝑎̆ 𝑒𝑐ℎ𝑖𝑝𝑎̆ 𝑠̦𝑖 𝑚𝑒𝑟𝑖𝑡𝑎̆ 𝑡𝑜𝑡 𝑐𝑒 𝑒𝑠𝑡𝑒 𝑚𝑎𝑖 𝑏𝑢𝑛, 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑐𝑎̆ 𝑒𝑖 𝑠𝑢𝑛𝑡 𝑣𝑖𝑖𝑡𝑜𝑟𝑢𝑙 𝑛𝑜𝑠𝑡𝑟𝑢!” – Adela Ancuța

Denisa Stoian

campioană la gimnastică

Facebook: https://www.facebook.com/alexandradenisa.stoian.3

Despre:

Denisa Stoian – fostă componentă a Lotului Național și Olimpic al României, participantă la Jocurile Olimpice de Tineret, Buenos-Aires, Argentina, 2018, la Campionatele Europene de Junioare de la Tel-Aviv, Israel, 2016 și Guadalajara, Spania, 2018, multiplă campioană națională și medaliată internațională.

🏆 Denisa susține că: „Tinerii simt nevoia să fie implicați în diverse acțiuni, iar sportul a fost, este și va rămâne cel mai potrivit ambasador pentru o comunitate. Am practicat gimnastica ritmică timp de 15 ani, sunt studentă la UNEFS București, și, în calitate de viitor antrenor, doresc să-mi folosesc experiența dobândită pentru a sădi în sufletul tinerilor încrederea în propriile forțe, dar și respectul față de adversari! Să ne antrenăm cu seriozitate pentru a câștiga!”

Sabina Enache

campioană la gimnastică ritmică

Facebook: https://www.facebook.com/enache.sabinaioana

Despre:

Sabina Enache – componentă a Lotului Olimpic al României la Gimnastică Ritmică, participantă la Campionatele Europene de Junioare, Baku, și Mondiale, Moscova, ambele în 2019, multiplă medaliată națională și internațională.

🏆 Sabina declară: „Sunt la începutul unei cariere în performanța pentru care mă pregătesc de 14 ani. Gimnastica ritmică nu este doar un sport, este o artă în care grația și frumusețea sunt împletite armonios cu forța, îndemânarea și coordonarea.”

Corina Popa

Fondator "Școala de Gramatică"

Facebook: https://www.facebook.com/maria.corina.popa

Despre:

Corina Popa, ambasador al proiectului nostru, este lector dr. asociat la Centrul de Excelență în Studiul Imaginii (CESI), Facultatea de Litere, Universitatea din București și inițiatoarea proiectului Școala de Gramatică.

📖 Experiența sa profesională este strâns legată de domeniul educației, fiind, de-a lungul timpului, consilier la Departamentul Educaţie şi Cercetare al Administraţiei Prezidenţiale, expert în etică universitară în cadrul UEFISCDI, realizatoarea emisiunii „Next: educația viitorului” și consilier pe probleme de educație la Parlamentul României.

📖 Printre proiectele de educație coordonate sub egida inițiativei Școala de gramatică (inițiativă de popularizare a regulilor de exprimare corectă în limba română, cu peste 90.000 de urmăritori în social media) se numără platforma de învățare a limbii române „Cuvinte românești” (cuvinteromanesti.ro), campania „La Ploiești, corect vorbești!” și „GramMania Diaspora – Festivalul tinerilor care vorbesc corect”, festival susținut de Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

📚 Corina este prezentă constant în spațiul public cu intervenții care susțin echitatea și diversitatea în educație, atât la evenimente ca SuperTeach, EduInvest, FIEdu, TEDxCluj Salon, Romanian Conference for Education and Research etc., cât și în mass-media din România.

Paul Olteanu

Fondatorul Mind Architect

Instagram: https://www.instagram.com/olteanu.paul/

Despre:

Echipa noastră este extrem de încântată și recunoscătoare să îl aibă alături pe unul dintre cei mai influenți oameni din România, în domeniul coaching, training, neuroștiință și psihologie aplicată în viața cotidiană.

𝙋𝘼𝙐𝙇 𝙊𝙇𝙏𝙀𝘼𝙉𝙐, 𝙛𝙤𝙣𝙙𝙖𝙩𝙤𝙧𝙪𝙡 𝙈𝙞𝙣𝙙 𝘼𝙧𝙘𝙝𝙞𝙩𝙚𝙘𝙩– podcastul cel mai ascultat din România, conform Spotify Charts și iTunes Charts, ne va fi alături în călătoria noastră spre a câștiga si implementa titlul „Ploiești- Capitala Tineretului din România 2024″!
În 2019, Paul Olteanu a câștigat Gold Award Trainer și Silver Award Coach la Gala „L&D Awards”. Topul a fost realizat în urma votului direct a 567 de directori și manageri de HR din România.
Paul declară că „Î𝚗 𝚞𝚕𝚝𝚒𝚖𝚒𝚒 𝟷𝟻 𝚊𝚗𝚒 𝚊𝚖 𝚊𝚓𝚞𝚗𝚜 𝚜ă 𝚍𝚎𝚜𝚌𝚘𝚙ă𝚛, 𝚜ă 𝚌𝚕𝚊𝚛𝚒𝚏𝚒𝚌 ș𝚒 𝚜ă 𝚝𝚛𝚊𝚒𝚎𝚜𝚌 𝚣𝚒 𝚍𝚎 𝚣𝚒 𝚌𝚎𝚎𝚊 𝚌𝚎 𝚜𝚒𝚖𝚝 𝚌ă 𝚎𝚜𝚝𝚎 𝚙𝚎𝚗𝚝𝚛𝚞 𝚖𝚒𝚗𝚎 𝚘 𝚖𝚒𝚜𝚒𝚞𝚗𝚎 𝚙𝚎𝚛𝚜𝚘𝚗𝚊𝚕ă ș𝚒 𝚙𝚛𝚘𝚏𝚎𝚜𝚒𝚘𝚗𝚊𝚕ă 𝚍𝚎 𝚙𝚛𝚘𝚏𝚞𝚗𝚣𝚒𝚖𝚎: 𝚜ă 𝚜𝚙𝚛𝚒𝚓𝚒𝚗 𝚘𝚊𝚖𝚎𝚗𝚒 ș𝚒 𝚘𝚛𝚐𝚊𝚗𝚒𝚣𝚊ț𝚒𝚒 î𝚗 𝚎𝚏𝚘𝚛𝚝𝚞𝚕 𝚕𝚘𝚛 𝚍𝚎 𝚊 𝚌𝚘𝚖𝚞𝚗𝚒𝚌𝚊 𝚖𝚊𝚒 𝚋𝚒𝚗𝚎, 𝚊 𝚜𝚎 𝚌𝚞𝚗𝚘𝚊ș𝚝𝚎 𝚊𝚞𝚝𝚎𝚗𝚝𝚒𝚌 ș𝚒 𝚊 𝚏𝚊𝚌𝚎 𝚣𝚒 𝚍𝚎 𝚣𝚒 𝚙𝚊ș𝚒 𝚌ă𝚝𝚛𝚎 𝚌𝚎𝚊 𝚖𝚊𝚒 𝚋𝚞𝚗ă 𝚟𝚊𝚛𝚒𝚊𝚗𝚝ă 𝚊 𝚕𝚘𝚛.”

Tu știai că Paul Olteanu este ploieștean și membru fondator al Asociației Eurospirit?

Dacă ți-am atras atenția și ne susții inițiativa, te invităm în echipa noastră!
Chiar TU poți fi piesa lipsă din puzzle-ul nostru!