COMUNICAT DE PRESĂ – prima ședință a Consiliului Consultativ pe Probleme de Tineret al Municipiului Ploiești din 2024

Prima ședință a Consiliului Consultativ pe Probleme de Tineret al Municipiului Ploiești din 2024

 

Fundația Județeană pentru Tineret Prahova, Primăria Municipiului Ploiești și Consiliul Consultativ pe Probleme de Tineret al Municipiului Ploiești demarează procesul de consultare și scriere a Strategiei de Tineret a Municipiului Ploiești 2024-2030 și vă invită la prima ședință a Consiliului Consultativ pe Probleme de Tineret al Municipiului Ploiești din 2024.

 

În anul 2024, Ploiești este Capitala Tineretului din România, iar unul dintre obiectivele programului Ploiești #LetsPLAY Capitala Tineretului din România 2024 este realizarea și adoptarea de către Primăria Ploiești a Strategiei de Tineret a Municipiului Ploiești 2024-2030.

 

Strategia este un document complex și ne propunem să aflăm părerea tuturor factorilor implicați: tineri, reprezentanți ai ONG-urilor, reprezentanți ai instituțiilor, experți din domeniul tineretului/politici publice sau oricare alte persoane direct interesate de domeniul tineretului.

 

Demarăm procesul de consultare și scriere a Strategiei de Tineret a Municipiului Ploiești 2024-2030. Dacă ești tânăr sau reprezinți o asociație/fundație/instituție care își propune să se implice în realizarea Strategiei de Tineret a Municipiului Ploiești, te rugăm să completezi acest formular: https://forms.gle/EJ2nVZF4zdtULd4J8, până pe 14 ianuarie 2024.

 

Te așteptăm la prima întrunire din anul acesta a Consiliului Consultativ pe Probleme de Tineret al Municipiului Ploiești. Ședința va avea loc pe 15 ianuarie 2024, începând cu ora 13:30, la Primăria Municipiului Ploiești. Vom reveni pe e-mail către fiecare participant, care a completat formularul, cu detalii referitoare la sala unde se va desfășura evenimentul. De aceea, este important ca datele din formular să fie completate corect.

 

Pentru mai multe detalii, vă invităm să urmăriți paginile noastre: https://linktr.ee/FJTPrahova

 

 

4 ianuarie 2024

Nicoleta Iliescu — Coordonator PR și Comunicare Fundația Județeană pentru Tineret Prahova