COMUNICAT DE PRESĂ – Gala Tineretului Prahovean 2024

Gala Tineretului Prahovean 2024

 

Pe 23 februarie 2023, Fundația Județeană pentru Tineret Prahova și Asociația Eurospirit organizează cel mai așteptat eveniment de și pentru tineret din comunitatea noastră, Gala Tineretului Prahovean, Ediția a II-a, sub egida Programului Ploiești #LetsPLAY – Capitala Tineretului din România 2024.

 

Gala Tineretului Prahovean este un eveniment care are drept scop recunoașterea meritelor tuturor tinerilor implicați în proiecte și inițiative cu și pentru tinerii din județul Prahova, fiind o inițiativă ce oferă șansa atât tinerilor, organizațiilor de tineret, cât și grupurilor informale din județ să fie puse în lumina reflectoarelor, celebrând astfel tinerii care își găsesc motivația de a se implica în comunitate, și care contribuie activ la dezvoltarea acesteia.

Evenimentul este dedicat persoanelor, organizațiilor nonguvernamentale, instituțiilor publice, grupurilor informale, companiilor sau oricăror altor structuri care au implementat proiecte pentru tinerii din județul Prahova.

 

Vă invităm, pe data de 23 februarie 2024, începând cu ora 17:30, la Gala Tineretului Prahovean, eveniment unic în județul nostru! Evenimentul va avea loc în Municipiul Ploiești, la Sala Europa, bvd. Republicii, nr. 2-4.

Avem oportunitatea perfectă pentru a pune în lumina reflectoarelor tinerii și organizațiile care își găsesc motivația de a se implica în comunitate și care contribuie activ la dezvoltarea acesteia!

Nominalizează-ți favoriții la Gala Tineretului Prahovean și ajută-ne să facem cunoscute cele mai faine inițiative de și pentru tineret din Prahova.

Începând de astăzi, 5 ianuarie 2024, până pe 4 februarie 2024, ora 23:59, puteți înscrie proiecte sau nominaliza tineri/organizații/grupuri informale la următoarele secțiuni:

Elevi

Studenți

General

Agenda evenimentului

 

Gala Tineretului Prahovean are un regulament care include informații despre: eligibilitatea nominalizărilor, categoriile, calendarul și informații generale ce reglementează cadrul de derulare al evenimentului, care poate fi accesat pe www.galatineretuluiprahovean.ro.

 

Pentru mai multe detalii, vă invităm să accesați site-ul evenimentului și paginile noastre de Facebook și Instagram.

 

5 ianuarie 2024

Nicoleta Iliescu – Coordonator PR și Comunicare FJT Prahova