Comunicat de Presă – Cupa Cartierelor

Comunicat de presă – Cupa Cartierelor

 

În perioada 1-8 octombrie 2023, s-a desfășurat CUPA CARTIERELOR la minifotbal, un eveniment aflat la prima ediție, dedicat comunității ploieștene, unde talentul și pasiunea s-au întâlnit pe terenul de joc, la Sala Sporturilor Olimpia – Kiru Sport.

Evenimentul a fost organizat de Asociația Club Sportiv Arhivarul, în parteneriat cu Fundația Județeană pentru Tineret Prahova, sub egida programului Ploiești #LetsPLAY – Capitala Tineretului din România 2024.

Cele 12 echipe participante și-au demonstrat cu mândrie abilitățile, pasiunea și angajamentul pentru minifotbal, iar asta nu face decât să ne inspire. Fiecare echipă a dat tot ce a avut mai bun și ne-a oferit momente de neuitat pe terenul de joc, însă doar 3 dintre ele s-au clasat pe podiumul turneului. A sosit momentul să anunțăm cele 3 echipe câștigătoare:

 

Premiul a fost înmânat de către Elena Mihai — Leader Business to Business Decathlon România – sponsorul principal al Cupei Cartierelor.

Premiul a fost înmânat de către Radu Simionescu — Președinte ACS Arhivarul și Manager al Programului Ploiești #LetsPLAY – Capitala Tineretului din România 2024.

Premiul a fost înmânat de către Mihaela Tătaru — Președinte Fundația Județeană pentru Tineret Prahova și Manager al Programului Ploiești #LetsPLAY – Capitala Tineretului din România 2024

Premiul a fost înmânat de către Daniel Chiriță —  fost jucător FC Petrolul, campion Cupa României 1995 și Dragoș Măchițescu — Manager General ACS Arhivarul și Manager de Proiect ,,Cupa Cartierelor”.

Premiul a fost înmânat de către o parte dintre voluntarii Fundației Județene pentru Tineret Prahova și ai echipei Ploiești #LetsPLAY – Capitala Tineretului din România 2024.

 

Toți jucătorii au primit DIPLOME, iar Locurile I, II, III și Jucătorul Turneului au primit CUPE și MEDALII.

Echipele au luptat cu inima și au adus un spectacol demn de o finală memorabilă. Felicitări atât echipei clasate pe Locul I, care și-a adjudecat meritat trofeul, cât și celorlalte echipe aflate pe podium și tuturor echipelor participante la turneu!

 

Festivitatea de premiere a fost prezentată de Mircea Baganagiu, crainicul echipei FC Petrolul Ploiești.

Dorim să le mulțumim sponsorilor evenimentului: Decathlon, ArhiServ, Just Sushi, Cup of Joy, FC Petrolul Ploiești, Florăria Dalis, Kiru Sport și Școala de fotbal „Daniel Chiriță” Ploiești și partenerilor media: Grupul Observatorul Prahovean, Actualitatea Prahoveană, PloieștiulNostru.ro, DADA TV, RepublikaNEWS, Ploieștii.ro, Info Ploiești City și ȘtiriActuale.ro.

 

De asemenea, mulțumim tuturor participanților, susținătorilor și voluntarilor, pentru un eveniment minunat!

 

9 octombrie 2023

Nicoleta Iliescu – Coordonator PR și Comunicare Program Ploiești #LetsPLAY – Capitala Tineretului din România 2024