COMUNICAT DE PRESĂ- Cupa Cartierelor, Ediția I, 2023

COMUNICAT DE PRESĂ

Asociația Club Sportiv Arhivarul organizează, în perioada 1-8 octombrie 2023, la Sala Sporturilor Olimpia, CUPA CARTIERELOR, un eveniment aflat la prima ediție, dedicat comunității ploieștene, unde talentul și pasiunea se întâlnesc pe terenul de joc.

Obiectivele strategice ale acestei competiții sunt:

Echipele care doresc să participe în Cupa Cartierelor Ploiești la Fotbal trebuie să completeze formularul online de înscriere (https://forms.gle/fVJxSzGVJPh9a9HG8) cu jucătorii participanți, până la data de: 25 septembrie.

Echipele participante trebuie să respecte în totalitate următoarele prevederi:

Evenimentul este realizat în parteneriat cu Fundația Județeană pentru Tineret Prahova și se află sub egida programului Ploiești #LetsPLAY – Capitala Tineretului din România 2024.

Sponsorii evenimentului sunt Decathlon, ArhiServ, Just Sushi, Cup of Joy, FC Petrolul Ploiești, Kiru Sport, Școala de fotbal „Daniel Chiriță” Ploiești, iar partenerii media sunt Grupul Observatorul Prahovean, Actualitatea Prahoveană, PloieștiulNostru.ro, DADA TV, RepublikaNEWS, Ploieștii.ro, Info Ploiești City și ȘtiriActuale.ro.

Mai multe detalii despre eveniment: https://fb.me/e/1i31U7IH2.

22 septembrie 2023

Nicoleta Iliescu – Coordonator PR și Comunicare Program Ploiești #LetsPLAY – Capitala Tineretului din România 2024