Social
ocuparea forței de muncă și incluziune

Aria socială a acestui proiect se bucură, deja, de multă implicare din partea a numeroși voluntari. Din păcate, numărul tot mai mare de familii și oameni nevoiași, necesită oganizarea mai multor acțiuni de acest fel. E nemărginită durerea unui părinte care nu are cu ce să își hrănească  copii, e sfâșietoare durerea unui copil rămas fără sprijinul părinților, ori a oamenilor singuri, departe de ce înseamnă o viață normal.

Prin toate acțiunile pe care le avem în plan, ne propunem să aducem o rază de soare în toată această negură, să demonstrăm că ploieștenii sunt o comunitate cu suflet mare și că putem face o schimbare prin impplicarea tinerilor, ce vor deveni, astfel, adulți responsabili.

Coordonator proiecte
FLORIN IONITA

Deoarece toate părțile implicate în depunerea acestei candidaturi și toți cei care susțin candidatura și-au luat angajamentul de a susține întreg programul menționăm câteva dintre activitățile care vor fi implementate în parteneriat:

"Acționează, implică-te în construirea unei societăți incluzive!

Sesiuni de formare pentru tineri pe teme ce vor viza educația incluzivă, educația nonformală, voluntariat-ca elemente principale pentru construirea unei societăți incluzive. – Asociația Ares`el, FJT PH, ISJ PH;

Management și gestionare a carierei pentru tinerii cu oportunități reduse

Asociația Ares`el

Simpozion "Prin ochii foștilor orfani"

Asociația Viitorul Tinerilor

*toate activitățile sunt propuse de tineri și vor fi duse la îndeplinire cu ajutorul specialiștilor coordonatori de domeniu și organizațiile interesate – unele activități nu au încă un titlu, dar vor primi unul înainte de realizarea calendarului 2023-2025

Organizatii partenere

Proiecte in stadiul de #IDEE

Inca nu sunt publicate ideile de proiecte.

Proiecte #REALIZATE

Inca nu sunt realizate proiectele din stadiul de #idee.