COMUNICAT DE PRESĂ -„Reprezentant pentru o zi” 2 MAI 2023

„Reprezentant pentru o zi” 2 MAI 2023

 

Fundația Județeană pentru Tineret Prahova (FJT Prahova) sub egida Fundației Naționale de Tineret (FNT România), desfășoară astăzi, 2 Mai 2023, proiectul „Reprezentant pentru o zi”, cu ocazia Zilei Naționale a Tineretului.

Proiectul este o inițiativă inedită prin intermediul căreia tinerii dintr-o comunitate pot lua parte la activitățile desfășurate într-o zi obișnuită de lucru de către un ales local (ex.: Prefect, Președinte/ Vicepreședinte Consiliul Județean, Primar/Viceprimar).

„Reprezentant pentru o zi” se desfășoară concomitent în 10 județe din țară.

Scopul activității propuse este de a oferi tinerilor posibilitatea de a cunoaște în detaliu activitatea unei autorități publice.

În același timp vizăm apropierea autorităților publice de tineri.

Tinerii au fost selectați de o comisie formată din reprezentanți ai Fundației Județene pentru Tineret Prahova și ai Fundației Naționale de Tineret, în urma completării formularului de înscriere. Aceștia și-au depus candidatura, prezentată cât mai creativ, despre ce anume îi motivează să se înscrie în acest proiect și ce ar face aceștia, dacă ar fi un ales local/ județean pentru o zi.

Astfel, tinerii selectați vor participa astăzi la toate întâlnirile/ședințele pe care alesul local le are planificate. Ne dorim astfel ca ei să poată cunoaște toate provocările cu care alesul local se confruntă.

Mulțumim tuturor primăriilor și instituțiilor publice din județul Prahova care au răspuns afirmativ invitației noastre de a se alătura proiectului și de a sărbători împreună Ziua Națională a Tineretului, pe 2 Mai 2023!

De asemenea, mulțumim tinerilor care și-au exprimat dorința de a candida și care au completat formularul de înscriere! Deși au fost 61 de tineri care s-au înscris, anul acesta avem doar 20 de locuri disponibile.

Funcțiile pentru care tinerii din județul nostru au fost selectați sunt următoarele:

Instituția Prefectului

Consiliul Județean Prahova

Primăria Municipiului Ploiești

Primăria Municipiului Câmpina

Primăria Blejoi

Primăria Urlați

Primăria Valea Călugărească

Primăria Ariceștii Rahtivani

Primăria Teișani

Primăria Izvoarele

Primăria Vadu Săpat

Pentru că (Ploi)EȘTI TÂNĂR, am pregătit o serie de activități și evenimente desfășurate pe parcursul întregii săptămâni!

Săptămâna Tineretului la Ploiești cuprinde următoarele evenimente:

În același timp, astăzi, pe 2 Mai, o parte a echipei Ploiești #LetsPLAY-Capitala Tineretului din România 2024 este prezentă la ceremonia de înmânare a steagului Capitalei Tineretului la Târgu Jiu, susținând echipa Târgu Jiu URL- Capitala Tineretului din România 2023!

 

Tinerii au nevoie de un mediu favorabil în care să își pună în valoare ideile, energia și creativitatea. De aceea, e necesar să îi ascultăm și să îi sprijinim în dorința lor de a se implica în comunitate.

Sunt doar 40 de locuri disponibile, iar aici găsești formularul de inscriere: https://bit.ly/3UwU4j5

 

 

Pentru mai multe detalii despre fiecare proiect în parte vă stăm la dispoziție pe paginile de Facebook și Instagram:

http://linktr.ee/FJTPrahova

 

02 mai 2023             

   

Nicoleta Iliescu- Coordonator PR și Comunicare – Program Ploiești Capitala Tineretului din România 2024

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *