RobotiKa

Proiect realizat in data de 11/11/2023
Echipa Ploiești #LetsPLAY – Capitala Tineretului din România 2024 a fost prezentă, astăzi, la 🤖RobotiKa, târgul de știință și tehnologie🤖, alături de Mihaela Tătaru și Radu Simionescu – cei doi manageri ai Programului Ploiești #LetsPLAY și Niko Iliescu – Coordonator PR și Comunicare FJT Prahova. 💬
🥳 Felicităm echipa de robotică BraveBots, pentru organizarea unui eveniment atât de special, în cadrul căruia ne-am bucurat să colaborăm cu o mulțime de tineri minunați, creativi și pasionați de robotică și tehnologie.
🤗 De asemenea, mulțumim tuturor voluntarilor, tinerilor, reprezentanților cluburilor de robotică și cadrelor didactice prezente astăzi, în Sala AP9 a Universității Petrol-Gaze din Ploiești, la Prezentarea Programului Ploiești #LetsPLAY – Capitala Tineretului din România 2024, realizată de 🗣️ Mihaela Tătaru, Președinta Fundatia Judeteana pentru Tineret Prahova.
👀 A fost un weekend plin de workshop-uri despre robotică și Lego, prezentări și seminare interactive, dedicate elevilor și studenților, susținute de experți în domeniu. 🤓👨‍💻💡
📍 Evenimentul s-a desfășurat în perioada 11-12 noiembrie 2023 și a fost organizat de BraveBots, în parteneriat cu Facultatea de Inginerie Mecanică și ElectricăUniversitatea Petrol-Gaze din Ploiești și Asociația Eurospirit, cu sprijinul Fundației Județene pentru Tineret Prahova, sub egida Programului Ploiești #LetsPLAY – Capitala Tineretului din România 2024.