Invitatie 23.02.2017

Asociația EURO SPIRIT vă invită la conferinţa de lansare a candidaturii proiectului  “Ploiești – Capitala Tineretului”, joi, 02.03.2017, ora 15.00, in sala de Protocol a Prefecturii Prahova.

Acest program naţional este destinat tinerilor şi pune accent pe dezvoltarea ecosistemelor de tineret din România. Programul implică o colaborare eficientă între autorităţile locale, organizaţiile neguvernamentale de şi pentru tineret şi mediul privat,  tinerii ocupând o poziţie centrală în acest proces. Ne propunem pe termen scurt, desemnarea Municipiului Ploiesti “Capitala Națională a Tineretului” în anul 2018, iar pe termen mediu participarea la competiția in urma careia se va decide “Capitala Europeană a Tineretului 2021”.

Calendarul de evenimente va fi format din proiecte locale deja existente, dar şi din proiecte noi, fiind o iniţiativă comună a asociaţiilor neguvernamentale, grupurilor de iniţiativa, a voluntarilor si a autoritaţilor locale.

Ne dorim ca proiectele propuse in cadrul programului Capitalei Naţionale a Tineretului să pună bazele dezvoltării sectorului de tineret in Ploiesti dar si in judetul Prahova, sperând totodată ca proiectele implementate de noi pe parcursul acestui an, să devină o tradiţie de la an la an.

La acest eveniment vor participa reprezentanţi ai autorităţilor locale, asociaţii nonguvernamentale, alte grupuri de iniţiativă cat şi persoane publice.

Avem rugămintea să ne confirmaţi prezenţa la adresa de email: [email protected]. Informaţii suplimentare despre program le puteţi obţine accesând: www.capitalatineretului.ro

Sperăm să ne onoraţi cu prezenţa dumneavoastră, pentru că numai ÎMPREUNĂ PUTEM PUNE PLOIEȘTIUL PE HARTA EUROPEI!