Comunicat de presă- Municipiul Ploiești 𝐚 𝐜𝐚̂𝐬̦𝐭𝐢𝐠𝐚𝐭 𝐭𝐢𝐭𝐥𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐂𝐚𝐩𝐢𝐭𝐚𝐥𝐚 𝐓𝐢𝐧𝐞𝐫𝐞𝐭𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐝𝐢𝐧 𝐑𝐨𝐦𝐚̂𝐧𝐢𝐚 𝐢̂𝐧 𝟐𝟎𝟐𝟒

Municipiul Ploiești 𝐚 𝐜𝐚̂𝐬̦𝐭𝐢𝐠𝐚𝐭 𝐭𝐢𝐭𝐥𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐂𝐚𝐩𝐢𝐭𝐚𝐥𝐚 𝐓𝐢𝐧𝐞𝐫𝐞𝐭𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐝𝐢𝐧 𝐑𝐨𝐦𝐚̂𝐧𝐢𝐚 𝐢̂𝐧 𝟐𝟎𝟐𝟒 la 𝐒𝐮𝐦𝐦𝐢𝐭𝐮𝐥 𝐓𝐢𝐧𝐞𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫 𝟕.𝟎 𝐑𝐀̆𝐃𝐀̆𝐂𝐈𝐍𝐈, desfășurat în perioada 15-17 septembrie la Cluj-Napoca!

 

În contextul demersului competițional spre dobândirea titlului de Capitala Tineretului din România 2024, Municipiul Ploiești s-a poziționat printre orașele finaliste, alături de Oravița și Vaslui.

 

Delegația echipei Ploiești-Capitala Tineretului din România 2024 a fost prezentă la Cluj-Napoca, finalizând ultima etapă a competiției, și anume, susținerea candidaturii orașului nostru în fața juriului. De asemenea, tinerii ploieșteni participanți la Summitul Tinerilor 7.0 RĂDĂCINI, au fost alături de ei, susținând-i prin prezența lor la Casa de Cultură a Studenților Cluj-Napoca.

 

Delegația echipei ,,Ploiești-Capitala Tineretului din România 2024, oraș finalist” a fost compusă din: Mihaela Tătaru- Președintele Fundației Județene pentru Tineret Prahova

Domnul Daniel Nicodim- Viceprimarul Municipiului Ploiești

Radu Simionescu- Consilier Local și Președintele Consiliului Coordonator al CCPT Ploiești

Ionuț Urzeală- FJT Prahova / Președintele iSports Ploiești

Daria Lupu- Relații Externe FJT Prahova/ Uniunea Elenă Din România

 

Alături de aceștia a fost prezentă Nicoleta Iliescu- coordonatorul PR&Comunicare FJT Prahova, care s-a asigurat că fiecare moment important al acestui proiect a fost vizibil pe platformele noastre de social media.

Dorim să mulțumim foarte mult tuturor membrilor echipei noastre, pentru entuziasmul și implicarea de care au dat dovadă pe tot parcursul proiectului, reprezentanților municipalității și susținătorilor noștri care nu au încetat să creadă în noi! De asemenea, mulțumim ambasadorilor proiectului nostru, ONG-urilor și tuturor colaboratorilor din rubrica #meetthechangemakers, deputaților și senatorilor aleși în circumscripția electorală Prahova, cât și publicațiilor media care ne-au susținut pe tot parcursul candidaturii.

 

Ne bucurăm că în jurul proiectului nostru am reușit să adunăm o comunitate solidară, cu valori și idealuri ce se împletesc armonios, indiferent de culoarea politică sau domeniul de activitate, atunci când ne gândim la tineri și la faptul că aceștia reprezintă viitorul societății noastre. Suntem mândri să avem alături de noi oameni de calitate, atât din domeniul educației și al culturii, cât și din registrul  sportiv, al antreprenoriatului și al tehnologiei.

 

Împreună putem contribui la un viitor prosper pentru orașul și comunitatea noastră!  2024 va fi un an remarcabil!

Ploiești #Let’sPLAY

 

20 septembrie 2022