COMUNICAT DE PRESĂ – Gala Tineretului Prahovean – Ediția I, 2023

Gala Tineretului Prahovean – Ediția I, 2023

În data de 04 februarie 2023, Fundația Județeană pentru Tineret Prahova organizează Gala Tineretului Prahovean, un eveniment unic în județul nostru, care are drept scop recunoașterea meritelor tuturor tinerilor implicați în proiecte și inițiative cu și pentru tinerii din Prahova. Aceasta se va desfășura în Sala Europa din incinta Consilului Județean Prahova, începând cu ora 17:30.

Gala Tineretului Prahovean este o inițiativă ce oferă șansa atât organizațiilor de tineret, cât și grupurilor informale din județ să fie puse în lumina reflectoarelor, celebrând astfel tinerii care își găsesc motivația de a se implica în comunitate, și care contribuie activ la dezvoltarea acesteia.

Regulamentul Galei, care va include informații despre eligibilitatea persoanelor nominalizate/ organizațiilor nominalizate, categoriile, calendarul și informații generale despre derularea Galei, va fi afișat pe www.GalaTineretuluiPrahovean.ro.

Calendar de desfășurare:

1. 12 ianuarie  – 25 ianuarie  – înscrierea proiectelor și nominalizarea tinerilor/organizațiilor/ grupurilor informale;
  2. 26 ianuarie – 27 ianuarie – verificarea eligibilității nominalizărilor;
  3. 28 ianuarie – 01 februarie – jurizarea nominalizărilor;
  4. 01 februarie – 3 februarie – Premiul de popularitate;
  5. 04 februarie – ora 17:30 – Gala Tineretului Prahovean

Categoriile la care tinerii prahoveni pot fi nominalizați sunt împărțite astfel:

1. Cel mai bun proiect în preuniversitar
  2. Tinere talente ( 0 – 19 ani)
  3. Tânăr implicat în comunitate
  4. Cel mai activ Consiliul Școlar al Elevilor
  1. Tinere talente
  2. Cel mai implicat tânăr în viața studențească
  3. Cel mai activ student în comunitatea prahoveană
  1. Cea mai activă organizație de/ pentru tineret
  2. Cel mai activ tânăr în comunitate
  3. Cel mai bun proiect derulat în mediul rural
  4. Cel mai bun proiect derulat în mediul urban
  5. Cea mai activă organizație din mediul rural
  6. Cea mai activă organizație din mediul urban
  1. Cel mai activ tânăr profesor implicat – preuniversitar
  2. Cel mai activ tânăr profesor implicat – universitar

Evenimentul este organizat în colaboare cu Consiliul Județean Prahova și Instituția Prefectului Județului Prahova și în parteneriat cu Consiliul Județean al Elevilor Prahova, Liga Studenților din Centrul Universitar Ploiești, Fundația Comunitară Prahova, Universitatea Petrol și Gaze și Casa de Cultură a Studenților Ploiești.

Cu această ocazie, amintim faptul că Municipiul Ploiești a fost desemnat „Capitala Tineretului din România” pentru anul 2024, astfel că multe dintre evenimentele de și pentru tineret, importante și recunoscute la nivel național, se vor desfăşura aici, în oraşul nostru, iar Gala Tineretului Prahovean va reprezenta linia de start pentru toate acestea! Pentru mai multe informații despre Gală și multe alte evenimente, vă invităm să accesați paginile noastre:

Nicoleta Iliescu – Coordonator PR și Comunicare

12 ianuarie 2023