Comunicat de Presă- Gala Tineretului Prahovean, Ediția I, 2023

Comunicat de Presă- Gala Tineretului Prahovean

 

Au mai rămas doar câteva ore până la cel mai așteptat eveniment cu și despre tinerii din comunitatea noastră!

Astăzi, 04 februarie 2023, Fundația Județeană pentru Tineret Prahova organizează Gala Tineretului Prahovean, un eveniment unic în județul nostru, care are drept scop recunoașterea meritelor tuturor tinerilor implicați în proiecte și inițiative cu și pentru tinerii din Prahova. Aceasta se va desfășura în Sala Europa din incinta Consilului Județean Prahova, începând cu ora 17:30.

Etapa de înscriere a proiectelor și nominalizarea tinerilor/ organizațiilor/ grupurilor informale din comunitatea noastră, verificarea eligibilității nominalizărilor și jurizarea acestora tocmai s-au încheiat, prilej pentru care dorim să anunțăm componența juriului pentru fiecare dintre secțiunile Galei.

Aceștia vor decide cine sunt câștigătorii următoarelor titluri:

 1. Cel mai bun proiect în preuniversitar
 2. Tinere talente (6– 19 ani)
 3. Tânăr implicat în comunitate
 4. Cel mai activ Consiliul Școlar al Elevilor

 

Vor decide cine sunt câștigătorii următoarelor titluri:

 1. Tinere talente
 2. Cel mai implicat tânăr în viața studențească
 3. Cel mai activ student în comunitatea prahoveană

 

 

 

Vor decide cine sunt câștigătorii următoarelor titluri:

 

 1. Cea mai activă organizație de/ pentru tineret
 2. Cel mai activ tânăr în comunitate
 3. Cel mai bun proiect derulat în mediul rural
 4. Cel mai bun proiect derulat în mediul urban
 5. Cea mai activă organizație din mediul rural
 6. Cea mai activă organizație din mediul urban

 

 

 

 

Vor decide cine sunt câștigătorii următoarelor titluri:

 

 1. Cel mai activ tânăr profesor implicat – preuniversitar
 2. Cel mai activ tânăr profesor implicat – universitar

 

 

 

 

 

     Premiul de Popularitate va fi acordat pe baza voturilor exprimate prin platforma www.GalaTineretuluiPrahovean.ro în perioada 01– 03 februarie 2023, ora 23:59. Având în vedere egalitatea de șanse și nestigmatizarea persoanelor, cât și nevicierea votului de către sistemele electronice, votul de popularitate se va publica doar la momentul evenimentului. Acest lucru a fost stabilit de către comisia de organizare a Galei Tineretului Prahovean, deoarece vrem ca rezultatul să fie surpriză, iar momentul să fie deosebit pentru fiecare dintre câștigători, indiferent de categoria la care au fost nominalizați. Întreaga procedură de nominalizare, cât și regulamentul Galei, au fost de la început prezentate pe site-ul evenimentului și pe canalele oficiale.

 

Gala Tineretului Prahovean este organizată în colaborare cu Consiliul Județean Prahova și cu Instituția Prefecturii Județului Prahova și în parteneriat cu Liga Studenților din Centrul Universitar Ploiești, Consiliul Județean al Elevilor Prahova, Fundația Comunitară Prahova, Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești, Casa de Cultură a Studenților Ploiești, Asociația Eurospirit și Patronatul Tinerilor Întreprinzători din Regiunea Sud-Muntenia.

 

Evenimentul reunește peste 300 de tineri prahoveni, reprezentanți ai autorităților publice locale și județene, reprezentanți ai organizațiilor de și pentru tineret din Prahova, reprezentanți ai structurilor naționale de și pentru tineret, precum Consiliul Tinerilor din România, Fundația Națională de Tineret și Uniunea Națională a Studenților din România, ambasadorii programului Ploiești #LetsPLAY- Capitala Tineretului din România 2024, antreprenori, jurnaliști și multe alte personalități remarcabile din comunitatea noastră, printre care se numără și cei trei invitați speciali: Paul Olteanu, Victor Dorobanțu și Adela Ancuța!

 

Sponsorii evenimentului sunt: Apa Talea, Senapan, Grupul Observatorul Prahovean, ArhiServ, Cărturești, Decathlon și HTTS-High-Tech Systems & Software.

 

Evenimentul poate fi vizualizat LIVE pe pagina de Facebook a Fundației Județene pentru Tineret Prahova.

 

Pentru mai multe informații despre Gală și multe alte evenimente, vă invităm să accesați paginile noastre:

http://linktr.ee/FJTPrahova

 

Nicoleta Iliescu – Coordonator PR și Comunicare

04 februarie 2023