Comunicat de presă- Fundația Județeană pentru Tineret Prahova demarează Campania de Recrutări pentru echipa de tineri voluntari

În perioada 28 noiembrie 2022 – 15 ianuarie 2023, Fundația Județeană pentru Tineret Prahova demarează Campania de Recrutări pentru echipa de tineri voluntari care doresc să se implice în activitățile curprinse în programul „Ploiești – Let`s PLAY! Capitala Tineretului din România 2024”!

Campania de recrutare se va desfășura atât în mediul online, fiind deja postată pe rețelele noastre de socializare, cât și fizic,  prin prezentări în liceele din Ploiești, pe care membri ai echipei FJT Prahova le vor vizita în această perioadă, pentru a se întâlni cu elevi pasionați de voluntariat și dornici de implicare și schimbare. Totodată, aceste vizite vor avea și scop informativ, deoarece vom povesti despre proiectul nostru și despre evenimentele care urmează să aibă loc în Ploiești.

Cu această ocazie, amintim faptul că Municipiul Ploiești a fost desemnat „Capitala Tineretului din România” pentru anul 2024, astfel că multe dintre evenimentele de și pentru tineret, importante și recunoscute la nivel național, se vor desfăşura aici, în oraşul nostru: concerte, festivaluri, expoziții, conferințe, olimpiade, summit-uri, târguri, cupe, campionate, forumuri… Lista este lungă şi va aduna 366 de evenimente şi proiecte desfașurate sub egida Ploiești- Capitala Tineretului din România 2024.

Ploiești- Capitala Tineretului din România 2024 este un program coordonat de Fundația Județeană pentru Tineret Prahova, în co-management cu Primăria Municipiului Ploiești și în parteneriat cu insistuțiile și ONG-urile locale. Prin urmare, toți tinerii cu vârste cuprinse între 14 și 35 de ani, care își doresc să se implice în organizarea și desfășurarea activităților cuprinse în acest program, vor deveni voluntari ai FJT Prahova.  Printre oportunitățile pe care aceștia le vor avea din ipostaza de voluntar al echipei noastre se numără: Lucrul îndeaproape cu antreprenori, artişti, profesori, speakeri, specialiști din diverse domenii de activitate; Participarea la cele mai atractive şi importante evenimente din Ploieşti, şi nu doar ca spectator, deoarece a fi voluntar Ploiești #Let’sPLAY îți dă acces backstage; Prin practică, vor învăța o meserie de viitor, vor deprinde abilități organizatorice și de comunicare. Dacă următorul pas în educație sunt studiile la o facultate din străinatate, și nu numai, vor obține diplomele necesare pentru programele de voluntariat urmate.

Tinerii care doresc să se înscrie în echipa FJT Prahova pot accesa formularul de înscriere disponibil aici: www.ploiesti2024.ro/hai-in-echipa sau pot scana codul QR afișat pe pliantele/ afișele noastre.

29 noiembrie 2022