COMUNICAT DE PRESĂ – Cultivarea unui Mindset de Succes

 

– Cultivarea unui Mindset de Succes –

 

Pe 12 august 2023,  începând cu ora 16:00, te așteptăm la Casa Tineretului din Ploiești, pe str. Nicolae Simache, nr.4, să celebrăm împreună Ziua Internațională a Tineretului, la un eveniment despre tineri, mentalitate, dezvoltare și succes!

Cultivarea unui Mindset de Succes este un eveniment organizat de Fundația Județeană pentru Tineret Prahova, format din 5 workshop-uri captivante, susținute de specialiști cu experiență în domeniile lor: Simona Georgescu, Georgian Godeanu, Ionuț Urzeală, Mădalina Bordian și Lavinia Năstase. Partenerii evenimentului sunt Asociația Euro Spirit și Bizz Club Ploiești, iar sponsorii evenimentului sunt AFI Ploiești și Mado.

Evenimentul are loc cu ocazia Zilei Internaționale a Tineretului și în contextul Anului European al Competențelor, iar tematicile abordate sunt adaptate nevoilor și aspirațiilor tinerilor oferindu-le resurse valoroase pentru a-și construi un viitor de succes. Participarea la astfel de workshop-uri le oferă ocazia să-și dezvolte diverse competențe, precum abilități de comunicare, gândire critică și planificare.  Aceste competențe nu doar că îi vor ajuta să atingă succesul în carieră, dar vor juca un rol crucial în dezvoltarea personală.

Participanții vor avea oportunitatea de a se înscrie la sesiunea de workshop-uri, printr-o donație de 5 lei, care îi va califica automat la o tombolă specială. Aceasta va avea 10 câștigători, care vor fi extrași aleatoriu și vor primi câte un bilet la Cinema City și un meniu la Mado – AFI Ploiești.

 

Evenimentul are trei componente importante:

 

Programul evenimentului Cultivarea unui Mindset de Succes  va cuprinde:

  1. Ora 16:00
  1. Ora 17:00
  1. Ora 18:00

 

Evenimentul se va încheia cu o sesiune de networking în care tinerii vor avea oportunitatea de a interacționa cu speakerii, schimbând idei și experiențe.

Formularul de înscriere poate fi accesat aici: https://forms.gle/BMqWnfftZSX94w496. Atenție, locurile sunt limitate.

 

31 iulie 2023

Nicoleta Iliescu- Coordonator PR și Comunicare Fundația Județeană pentru Tineret Prahova